Saturday, July 01, 2006

Parvekkeen väriloistoa

Tykkään olla ja neuloa parvekkeella näin lämpimällä ilmalla. Puut varjostavat etelän parveketta sopivasti ja kukat tuntuvat viihtyvän, vaikkakin täällä tuulee usein ja lujaa !

Lobeliaa pyörittää tuuli...
lobelia06
Samettikukat, -ruusut ja begoniat ovat parvekkeen suojassa (salama toistaa kukkien värit paremmin)
sametit06
Iiihana verenpisara (kiitos Marja :-) ) on myös osin parvekkeen suojassa. Siltikin tuuli on onnistunut ravistamaan siitä kukkia
särkynyt06
Parvekeruukuissa on myös samettikukkia ja begonioita.
sametti06

Ja mitä siellä parvekkeella on sitten tehty ? No, esim pari villasukkia (taas). Tämä lanka pilkisteli taannoin diivan suulta:
pätkäsukat10
Lanka on Regian 4-fädig Canadian Color 4744, puikot Addin 30cm kokoa 2.5, paitsi kärkikavennukset 2.5 sukkapuikoilla.

Kun käyttää (paljon) aikaa neulomalla kaunista, niiden tahtoisi olevan myös laadukkaita ja pitkäikäisiä. Olen tehnyt tähän mennessä 5 sukat OnLinesta ja Regiasta, sekä käyttänyt että pessyt niitä. Sukat ovat edelleen kuin uusia, eikä samaa voi sanoa Novitan 7-veljeksestä eikä Nallesta - työ on parin pesun tai jopa käytön jälkeen jo suttuinen tms. Tänään ajattelin ensimmäistä kertaa, että luovun (=myyn, annan hyväntekeväisyyteen tai jotain) varastossa olevista 7-veljeksistä ja Nalleista. Ei yksinkertaisesti ole enää motivaatiota tehdä niistä mitään...

Edit: kukkien nimiä lisätty ja korjattu

9 comments:

Maija said...

Kaunista väriloistoa. Meidän parvekkeella ei oikein mikään kukka viihdy, en tiiä olisiko syynä kaupungin pakokaasut, liian suoraan paistava aurinko vaiko se, että kukkien kastelijalla on hyvä mutta erittäin huono muisti...!

Anonymous said...

Ei särkynyt sydän vaan verenpisara ja nuo toiset ovat begoniaa voi kutsua myös annansilmäksi

Linne said...

Kiitos anyn. kukkien nimistä :-) Korjasin tekstiä + opin taas lisää..

Anonymous said...

Hienot on kukat :-)

Ja sitten arvuutuskysymys... kukahan mahtaa tehdä salomoninsolmuja, aina vaan ja kaiken aikaa...? Just kun ajattelin pitää taukoa niin tuli oikeen tilauksia... se siitä taukoilusta. Tuutko 15.7 Porvoon suuntaan värjäilemään lankoja?

Anonymous said...

Mistä olet tuon langan ostanut? Jossain aikaisemmassa postauksessasi esittelit sen kerällä ja ihastuin väreihin, luulin sen olen itseraidoittuvaa.. Mutta ehkä tuo pätkärääkättykin menisi..

Linne said...

Kaikki viimeaikaiset sukkalangat on Martinalta: http://www.bastelundhobbykiste.de
Käytin hyväkseni Aktion PortoFrei -tarjousta, jolloin he maksavat puolet lähetyskuluista. Seuraava näkyykin olevan jo netissä: Montag, den 17. Juli 2006.

Nimuel said...

Ihania kukkia ja aina mielelläni muutenkin tulen blogiisi. Se on mielenkiintoinen ja siinä on ihania ja laadukkaita käsitöitä!

Linne said...

Kiitos Ninni kannustuksesta ! On kiva kuulla positiivista palautetta !

Computer Repairs Louisville said...

Loved reading this thank yoou