Monday, July 10, 2006

Turku-Kasnäs-Elisaari-Espoo

Viikonloppu meni merellä - uutta venettä kotiuttamassa. Kasnäsin vierassatama oli uusi yöpymispaikka. Taustalla näkyvät lähisaariin (Vänö, Hitis,...) lähtevät lautat. Etualalla satamaelämää, kuumaa, aurinkoa...
kasnäs1
Paikalle oli tullut myös vanha kaljaasi
kasnäs2
Syy Kasnäsissä yöpymiseen oli Hangon regatta. Hanko, lempisatamani, on silloin niin täysi, ettei kannata enää perjantai-iltana yrittää joukkoon. Lauantaina, iltapäivällä, ohittaessamme Hankoa eteläistä reittiä pitkin, huomasimme horisontissa toista sataa purjetta :-)
regatta2006

Sukkatalkoot jatkuvat. Nyt vuorossa Regia 4-fach haltbar, Cotton India color väri 4306; 41% villaa, 34% puuvillaa ja 25% polyamidia. Puikkoina taas 2,5 30cm Addit - ovat varmaan kasvaneet jo kiinni käsiin. Tämäkin lanka yllätti, kerältä katsottuna, langasta muodostui hauska raportti.
india1 india2
india3 india4
Pääsivät heti käyttöön..

Nyt ei pysty kutomaan villaa (sukkia) - on niin lämmintä. Mutta puikoilla onkin nyt jotain ihan muuta...

6 comments:

Maija said...

Tulipa kaunista raitaa.

Siniset Silmukat said...

Ihanat sukat!

Anonymous said...

Tosi kivan näköiset sukat. Tällä sisämaassa kasvaneena ja eläneenä purjehdus on jäänyt kokematta, mutta kivalta näyttää kuvista katsottuna ;)

Jenni said...

On todellakin kauniit raidat. Ja sukat todella siististi tehty. Miten vältät sen puikkojen välisen "pystyjuovan" syntymisen?
Mutta siis ehdottomasti kauneinta raitalankaa tähän asti.

Anonymous said...

Nätit sukat! Langan väritys on todella onnistunut.

Linne said...

Jenni: neulon addin 30 cm pyöröpuikolla, paitsi kärjen kavennukset sukkapuikolla.
En enää luovu noista 30 cm puikoista, ensimmäinen sukka oli hankala, mutta sen jälkeen työ on sujunut hyvin, niillä on mielestäni paljon kätevämpi tehdä kuin sukkapuikoilla