Wednesday, October 10, 2007

knitting needle knitting bag

Puikkotehdas on taas suihkinut, tällä kertaa tuotoksena kassi.

Ohje on knitting_needle_knitting_bag Knitting dailystä. Itsas ohje on kotoisin Pam Allenilta ja julkaistu Bag Style -kirjassa. Innoituksen hankkeelle tuottivat vanhat puikot. Viimeisen vuoden ne viettivät Aloe Veran tukitikkuina, mutta kun Aloe alkoi taas kasvaa tukevasti, puikot jäivät virattomiksi. Vauhdikkaat kuvat on otettu kännykällä... joko kassissa on virtaa tai sen kuvaaja on liian nopea ?

My latest bag from Knitting Daily; Pam Allen. Needles triggered this, after supporting my Aloe Vera they needed to get to use...

Lankana on Gjestalin Naturgarn, minkä myötä Langaton lokakuukin päättyi sitten. Kävin nimittäin Fashion housen ystävänmyynnissä (1. kerta muttei jää viimeiseksi. Seuraavalla kerralla sit 500 € käteistä mukaan....) ja siellä kaikkien vaatteiden, kenkien, laukkujen jne keskeltä löytyi yllättäen Gjestalin maahantuoja. Hekin päättivät ilahduttaa ystäviään, mm. myymällä Naturgarnia hintaan 15 € /kg. Eli 50 g kerä = 75 senttiä. Eikä ostos muuten edes kaduta tuolla hinnalla.

I paid 0,75€/ball ...worth of ruining my "Shopless October" :-) In fact, it was an accident, I thought I would visit clothes sales but one of them imported Gjestal yarns.

Puikot oli 6 (body) ja 5 (kahvat), molemmat puuta. Lankaa meni tasan 250 g. Vuoritin kassin, koska kuviopinta on aika reikäistä. Kassi on varsin sopivan kokoinen. Ainoa, mikä mietityttää, on ettei siinä ole varsinaista kiinnitystä. Neuloin nepparit olkahihnoihin, jotta se pysyisi edes vähän kiinni. Joku makea läppä isolla napilla tai soljella voisi myös sopia.

knitting_bag1 knitting_bag3

knitting_bag2
knitting_bag4

Ei-neulovilta kollegoilta tuli kivoja kommentteja :-D
- ei mutta toihan on kätsy, reissuissa voi tehdä sen isommaksi
- hei voisitsä jättää noi puikot tohon, ne jotenkin sopii siihen !
- miten noi silmukat voi pysyä tossa (liimalla; kommentoija osaa tehdä käsitöitä)

Muutakin kivaa on tiedossa, ylihuomenna Lontooseen, ja hei! sielläpä on juuri nyt, sattumalta, Euroopan suurimmat käsityömessut.... - vapaailtapäiväanomus on jo jätetty :-D. Kiitos tiedosta !

I'll fly to London on Fri, and plan to visit TwistedThreadShow...

Ai niin, kun kerran Langaton... meni p...een, niin lohduttauduin Celticoven huippualessa. Älä linkkaa jos et halua menettää rahojasi..

In case of shortage of money, do not click this. And definitely not this.

1 comment:

muoriska said...

*reps*

Onneksi on.. tilipäivä vasta ensiviikolla.. ja laskuja nurkissa nivaska.. muuten kyllä houkutteli.