Thursday, October 04, 2007

Idolini / One of my real idols

Saanko esitellä idolini Gromitin. / One of my true idols is Gromit.

Suosittelen erityisesti A close shave -lyhytelokuvaa. A close shave is my favourite short movie. Loistavia otteita elokuvista löytyy täältä. = terrific cuts about movies.


"Läheltä piti" -pätkässä myös idoli nr 2: Shaun. = my 2nd idol.



Tutustuin Nick Parkin maailmaan kymmenkunta vuotta sitten. Ja olen tainnut jäädä sinne...
After more than 10 year with these lads, and I ain't got enough yet....

4 comments:

Anonymous said...

Täällä toinen fani! Tuo kuva oli taustakuvana melkein kaksi vuotta, kunnes viime viikolla pikkukissani pääsivät esille.

AnneV said...

Kukkuu! Tulin tänne tarjoamaan suoralinkkiä sinne Lontoon messuille: kyseessä on siis yhdet Euroopan suurimmista (ellei peräti kaikkein suurimmat) käsityömessut, Knitting and Stitching Show http://tinyurl.com/2kw8y2

Suosittelen lämpimästi! Siellä on sekä kaupallista meininkiä eli myydään puikkoja, lankoja, kirjoja ja kaikenmaailman tilpehöörejä, ja sitten on myös inspiroivia näyttelyjä, kilpailuja ja muotinäytöksiä. Kohderyhmänä on siis melkein kaikki käsillä näpertäjät, mutta neulojat, ristipistoilijat ja tilkkuilijat varmaan löytää sieltä eniten.

Mun blogista löytyy juttua ja kuvia joka vuodelta niin kauan kuin blogi on ollut pystyssä, eli jos sulla on aikaa, niin käy kurkkimassa loka-marraskuut 2004, 2005 ja 2006. Nyt tosiaan näyttäisi jäävän väliin, byää.

AnneV said...

Ääh. Bloggeri kaatui just kun olin kirjoittanut sulle ohjeet, miten löydät shuttlebussit Alexandra Palaceen.

Siis: oletetaan, että ajat maanalaisella Wood Greenin asemalle. Kun tulet ulos, pysy 'oikealla kädellä' ja ylitä liikennevalot, jotka ovat suoraan edessäsi ja sitten heti seuraavat vasemmalla puolellasi. Käänny valojen jälkeen oikealle ja jatka noin 40 metriä eteenpäin ensimmäiselle bussipysäkille, josta kulkee sekä normaalit punaiset bussit (muistaakseni Finsbury Park -linjalla ainakin pääsee) että nämä erikoisvuorot Ally Pallyyn. Sanoisin, että pysäkillä seisoo "sen näköistä väkeä" joka on menossa johonkin käsityöhäppeninkiin.

Mulla meni ittelläni ekalla kerralla aikaa hukkaan kun etsin tätä bussia, enhän mä tiennyt miltä puolelta metroasemaa ne kulkee. Yleissääntönä on siis että oot oikeassa bussissa, jos metroasema jää suoraan selkäsi taakse kun ajat kohti Alexandra Palacea.

Ei muutaku hyvää matkaa ja ota paljon rahaa mukaan! ;-)

RiikkaS said...

Joo! Gromit on paras! A Close shave on myös paras villa-aiheinen elokuva :)