Tuesday, April 25, 2006

Takaisin bittivirrassa ! / Back in bitstream !

Nyt meni bittimuutto tosi hienosti ! Sekä ADSL -kytkentä tuli maanantaina kuten sovittu että onnistuin kerralla konfiguroimaan modeemin --> olen takas bittivirrassa :-D

Tässä postauksessa ei oo käsitöitä, en oo ehtinyt tehdä mitään, muutto on vienyt koko viikon ja vieläkin tavarat on laatikoissa (ei pääse purkaa kun remontti on pahasti kesken vielä). Vähän huono yhtälö sopia remonttifirman kanssa aikataulu ja irtisanoa edellinen asunto ja remontti lähtee venymään.... onneksi edistyy koko ajan. Lähden perjantaina Leville 10 päiväksi, sopivasti karkuun täältä ja viimeisille lumille.

Hiukan lankaa on kuitenkin tullut ostettua, en ole kertaakaan vielä päässyt Korian ohi pysähtymättä. Nyt löytyi kilon verran keväänvihreää Tennesseetä (hintaan 19,90 €/kg, halpakoreista). Aloittelin siitä eilen liiviä. Myös 400 g valko-beige -pätkävärjättyä virkkauslankaa tarttui matkaan (myös 19,90 €/kg), siitä tullee uuteen makuuhuoneeseen virkatut verhojen sivupitimet (mitkä ne on oikeasti nimeltään ?)

Vanhoista töistä on edennyt harmaa alpakkaliivi, siitä puuttuu enää pingotus (joka saa tän kaaoksen keskellä odottaakin) ja kädenteiden resoorit. Muut on saaneet odottaa vuoroaan.

Lisäksi menin kokeilee vanhasta Käsityökerhon lehdestä kivaa pientä pitsineliötä nimeltään "sormukset", kun ajattelin että se sopisi kihla- ja hääonnittelukorttien kanneksi. Sitten, ihan vahingossa, niitä sikisi peräti 120 kpl. Halusivat selvästi tulla tänne maailmaan :-) Niistä nippuitui pieni kassi, josta puuttuvat silitys ja ommeltava vuori. Kahvoiksi tulevat pyöreät rottinkikahvat. Lanka on valkoista Novitan virkkauslankaa.

Kuvia on tiedossa, kun kamera ja kaapeli löytyvät....

Nyt mun täytyy lähteä etsimään itsepalvelupesula, että pääsen pyykille. Havaitsin viikonloppuna olevani ilman kylppäriä ja talopesulaa...

6 comments:

Arteeni said...

Ai että noin vain sikisi?!? Olet sinä kyllä aikaansaava! Minun englantilaiset neliöni eivät ole sikisseet eivätkä kihisseet vuosiin, parisängynpeitosta voisi ehkä myös tehdä kassin ;-)

Tuulia said...

ne on tampit, ne verhojutskat :) tai ainakin meillä niitä sanottiin tampeiksi. oiskohan niillä joku virallinen nimi, ehkä kanssapolkkaajat tietää paremmin. :)

Tiina said...

Kiva kuulla että sinä ja tavarat olette perillä. Jaksut rempan kanssa elämiseen ja hyvät Levin reissut!

Anonymous said...

Hauskaa, selailin just lehtiä ja bongasin myös sen sormus-virkkauksen. Aika hauska malli ja kassi mulle siitä tuli mieleen.

Onnea uuteen kotiin!

Anonymous said...

No, niin. Niin sitä tuli karistettua taakse nämä Karjalan laulumaat.
Onnea uuteen kotiin!

Tiina said...

Onnea uuteen kotiin! Laitahan sitten kuvia, kun paikat alkaa valmistua!