Saturday, May 02, 2009

UFOjen etsintä tuotti tuloksia

Ensimmäistä kertaa yritän löytää kaikki UFOt huushollista, kauhulla ajatellen niiden lukumäärää... niitä on... 8 kpl.

Jaoin ufot 2 ryhmään: purettavat (2) ja loppuunsaatettavat (6).
Ryhmä 1 / purkuun:
* Tämä sai alkunsa kaarrokkeellisena norjalaisvillapuserona, vaihtui matkalla yritykseen lisätä siihen korkea vyötäröresori (haloo!) ja päättyy nyt purkuun.
Viimeiset sanat: ei noilla eväillä...
ufot 006

* Näistä piti tulla polvisukat. Aloin sitten katsella tuota syntynyttä matoa ja jalkojani - eestaas. Viimeiset sanat: näihin koipiin ei tule polvisukkia.
ufot 008

Ryhmä 2 / saatetaan loppuun:
Kaikista on tiedot ja tarinat Ravelryssä, linkkaan tähän ja listan vanhimmasta nuorimpaan.
* Valkoinen jakku, aloitettu joskus 2004? Tämä on jo kasattavana, ja takaosan kauluksen toteutus pitää kehitellä. Tällä on todellinen tarina takanaan. Toisena työlistalla.

* Silkkijakku, aloitettu 2007? Tässä hihat puolivälissä. Ei kun vääntää loppuun vaan, toistaiseksi ongelmaton neule. Nelonen, varsinkinton kolmosen jälkeen.

* Konttijakku, aloitettu 2007 tai 2008. Murheenkryyni, koska olen neulonut jotenkin vinksalleen. Hihat puuttuu kokonaan. Jää hännille, viitoseksi.

* Pitsineule, aloitettu 1/2009. Ohuet puikot, relaavaa ja meditatiivista neulottavaa, ei kiire, kunhan tekeytyy. Ehdoton kuutonen. Ja tätä saa nautiskella kaikissä väleissäkin.

* Nuolenpääjakku, aloitettu 2/2009 Tehty jo kokonaan, hirveä olkapää. purettava hihan pyöriö, madallettava ja jotenkin puolilaskeutuva olkapää voisi pelastaa? Yritetäänpä motivoitua työlistan kolmoseksi.

* Valepalmikkoneule, aloitettu 3/2009, silitystä ja kauluksen tsekkausta vailla valmis. Tämä ekana työlistalla!

Niin, pitäsikö noita 3 viimeistä edes kutsua UFOiksi, ainakaan eivät ole pahasti marinoituneita ?

No comments: