Saturday, March 28, 2009

Kevätsiivousta...

Olen siivonnut autotallia ja varastoa. Järjestänyt tavaroita joko paikoilleen tai lähemmäs oikeita paikkoja (käytössä ns. mateleva tekniikka). Aloittanut valmistautumisen 14.6. Hietsun myyntikeikkaa varten. 

Turhien tavaroiden hävittämisprojekti alkoi osaltani vuonna 2006. Kyytiä ovat saaneet materiat kuin immateriat. Jostain syystä tavaraa vaan tuntuu riittävän. Olen jopa lakanut epäillä että jossain on minulta salattu materian teleportaatio. Vakava kysymys peilin edessä seuraa: salattu vai väistänkö totuutta ie. tuotan niitä itse ?

Nyt ainakin sain itseni kiinni jälkimmäisestä. Aiheena, arvaatte varmaan, neulelangat. Taannoin hävitin varastoni 20 kg alle 10 kg.  

Osana em. siivousprojektia päätin alkaa hitusen järjestelmällisemmäksi, ja listata neulelangat Ravelryyn. Ja niin paljastui (osa)totuus: 

ja nämä ovat säilytyslaatikoista. Luvusta puuttuvat keskeneräiset työt, joissa niissäkin on pari kolme kiloa kiinni. 

Siivous siis jatkuu. Uusien lankojen ostokielto. Osa langoista työn alle, kuten nytkin - ja harkintakierros, mitä myyn kirpputorilla: nyt jo ainakin Giannat, Baroksen loput (työn alla Climbing vines pullover) ja  jotain bouclelangoista.

Ja vielä tärkein: 

Sign up for Earth Hour! - I VOTE EARTH: Kati Helenius

Earth Hour 2009 by WWF - Sign up for Earth Hour!




1 comment:

Anitta said...

Kylläpä olet saanut langat vähiin.